8/9/11

Wish List: DressesToo Much Fun Dress in Ocean


Motion Picture Siren Dress

Moonlit Reception Dress

Make-do and Mend Dress

Grace Gardens Dress

Ready to Roll dress

Fifties Frock in Embroidered Blue Cotton

Dinner Belle Dress in Wilde

Dinner Belle Dress in Fruit

Blogging Molly Dress

Flutter Me By Dress


I can't really deside though. What do you think?
I really want a maxi dress (maybe with some lace and a high waist), do you have any idea where I can buy a lovely maxi dress?

(Dresses from modcloth.com and tarastarlet.com)

6 comments:

Veronica said...

jeg likte sitatet til D.H.Lawrence, synes det var mye sannhet i det..

jeg kjenner en nostalgia, selv om jeg ikke fikk oppleve denne tiden selv, tilbake til da alt virket mer uskyldig, og hvert eneste kjærtegn og blikk betydde noe, fikk sommerfuglene til å flakse vilt i magen..

var en del kjoler her som virkelig falt i smak hos meg, jeg elsker vintage og mystikk, de to går jo hånd i hånd, og selv liker jeg det som er annerledes og som skiller seg ut, jeg likte veldig godt den siste sorte, den minnet meg om en kjole jeg har i skapet som jeg kaller for "The Butterfly Dress" som jeg er veldig glad i.

retrostyl said...

Lovely!

Miss Lindy Lee said...

ooh så mange flotte kjoler!!

Pandora said...

Yes, aren't they lovely? I just have to figure out which one to buy :)

Veronica:
Ja, er ikke det sitatet passende? Jeg føler det også slik. Nå om dagen virker det som om man tar så lett på alt, og spesielt forelskelse og kjærlighet. Jeg har veldig lyst på den kjolen, men er ikke helt sikker på om den passer til kroppen min. Hvordan ser "The Butterfly Dress" ut?

Marina Aurora said...

Fantastiske fine kjoler, og mange som jeg og har i wishlista mi på Modcltoh, aw, jeg bare elsker og forguder modcltoh, de har alltid så mye perfekt og fint, og så stort utvalg og enkel service. Jeg skulle ønske jeg eide Moonlit reception kjolen, Blogging Molly og så har jeg siklet etter Grace gardens en stund, den er så unik!

Pandora said...

Ja, modcloth har veldig mye fint. Det er bare så utrolig synd at man må betale så mye i toll. Har ennå ikke klart å bestemme meg for hvilken kjole jeg skal bestille, men jeg bestilte meg et Essential Elegance skjørt og en Tap is Terrific glassflaske igår :)

Related Posts with Thumbnails