10/15/10

Sorry for the lack of blogging lately. I've got several entries planned, but the autumn has arrived and I'm using the little energy I've got on school. My dream is to go into hibernation for six months a year.

weheartit

I've got some good news though: I'm doing my christmas shopping in London in November! I love London in the winter time

6 comments:

Miss Margarita said...

Du må nyte de få solstrålene vi får nå på høsten, og tenke at snart er det jul! ;) Og hvis du har en Londontur å glede deg til så er det jo ikke så verst med høsten heller ;)

Pandora said...

Det er sant:)
Jeg liker egentlig alle årstider, men tror at skolestress på høsten og jobbstess på vinteren gjør at jeg ikke klarer å nyte årstidene slik som jeg burde. Man får bare gjøre det beste ut av det, og tenke på ting man kan glede seg til : )

Zia said...

Misunnelig!! Juleshopping i London er helt fantastisk -- i allefall så lenge man ikke blir trampet i hjel av stressede kunder på Topshop:)Reiser du før eksamen?

Pandora said...

Jeg reiser tidlig i november, så da er det vel bare Oxford Street of Regent Street som har julebelysning?
Stress kan jeg tåle så lenge det er i London :P Der er de i hvertfall høfflige, OG de har køsyste (til forskjell fra Norge.)
Skal bare være der fra tirsdag til osndag, så blir effektiv shopping

Christina i London said...

Nei, vi var jo der på vinteren for et par-tre år siden :) Det var jo rett før jul!

Pandora said...

Oj, var det i jula? Innbilte meg at det var i frebruar eller noe jeg, men så feil kan man ta. Husker jo juledekorasjonene nå som du sier det

Related Posts with Thumbnails