7/6/11

London buys

I came back from London on Thursday, but I have worked every day (beside one) since then. The trip was wonderfull! I've been to London plenty of times, but rarely done anything cultural or "acted" the tourist. I'm gonna post pictures from the trip when I've got abit more time. In the meantime: here are some pictures of the things I bought (sorry for the terrible light in some of these pictures)


Three books

Two tops from Topshop
Dress and shoes from Dorothy Perkins

Dress from Oasis

Shorts from the Village Green


Shorts from Tara Starlet

Makeup from Mac

4 comments:

Miss Margarita said...

Fikk helt vondt i meg av den Dorothy Perkins kjolen, så fantastisk FIN!!! :D

Rakel said...

Å, jeg elsker London! <3<3<3
Så mye fint du hadde kjøpt :)

Marina Aurora said...

Oh, fine, fine kjøp, spesielt Tudor-historie bøkene, jeg elsker forfatteren Alison Weir, har lest tre bøker av henne, to fiksjon og en fakta. Vil anbefale de to fiksjonsnovellene, synes hun er virkelig flink til å bruke historiske fakta og likevel lage en levende fortelling som er delvis fiksjon. Spesiellt så anbefaler jeg "Innocent traitor" som handler om Lady Jane Grey, nidagers-dronningen som hun også ble kalt. Hun er en utorlig fascinerende historisk person, historien hennes er nesten mer rørende og sterk enn Anne Boleyn sin synes jeg. En helt utrlolig gripende og sterk, levende, vakkert skrevet bok, med mange litt sjokkerende scener. Også "The Lady Elizabeth" skrevet av henne som handler om Elizabeth I's barndom og ungdom, før hun ble dronning. Det er to bøker jeg aldri glemmer.

Og ååh, skoene, og kjolen fra Dorothy perkins var kjempefine.

Pandora said...

Jeg er veldig fornøyd med kjøpene :) Brukte den røde kjolen i går, men klarte så klart å søle på den med en gang (typisk meg). Den var veldig deilig å ha på!

Marina: Jeg har hørt veldig mye bra om henne, så gleder meg til å lese flere av bøkene hennes. Hun har jo også skrevet om de seks konene til Henry VIII. Jeg valgte allikevel den til Antonia Fraser, så har jeg en bok av hver. Hadde vært spennende å lese begge to, for så å sammenligne. Har lest boken om Marie Antoinette til Fraser, og den likte jeg veldig godt. Syns hun skriver veldig spennende.

Related Posts with Thumbnails